ДОЗВОЛЕНО ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ. 18+!
Порівняння
Додати товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

ЩОДНЯ: 10:00 – 19:00

0
Мій кошик

Чоловічі мастурбатори

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче

Вагіни та мастурбаториЧоловічий мастурбатор — секс-іграшка для стимуляції пеніса.

Подібні вироби мають велику популярність. Вони мають різні форми, функції та можливості, дозволяючи отримати максимальне задоволення.

Переваги використання мастурбаторів

Подібні іграшки ідеально підійдуть для одиноких чоловіків. Вагіни та мастурбатори виступають як засіб для зняття сексуальної напруги та отримання задоволення без партнера. Також вони будуть корисними для мандрівників та людей у відрядженнях. А для любителів експериментів — це можливість спробувати нові відчуття та техніки в сексуальному житті. Подібні іграшки також можна використовувати для прелюдії або під час статевого акту. Це дозволить чоловікові швидко досягти оргазму.

Різноманітність мастурбаторів

На ринку представлено безліч цікавих моделей, здатних задовольнити будь-які чоловічі бажання:

— вагіна-мастурбатор виготовлений у вигляді жіночої піхви та створює натуральні відчуття під час використання. Реалістичний мастурбатор вагіна може мати спеціальні внутрішні текстури, наприклад, реберця, пухирця для посилення стимуляції;

— Оральні чоловічі мастурбатори призначені для імітації мінету. Мають дизайн жіночого або чоловічого ротика з губами та язиком;

— мастурбатор-попка відтворює анус та забезпечує посилений вплив на чоловічий пеніс;

— двосторонні мають входи з обох сторін, дозволяючи насолоджуватися різними текстурами всередині;

— міні-мастурбатори мають компактні розміри, вони є ідеальними для подорожей або використання поза домом. До них належать чоловічі мастурбатори у формі яйця.

Також існують вироби у вигляді штучних грудей для справжніх поціновувачів жіночого тіла.

Вагіни та мастурбаториОсобливості чоловічих мастурбаторів

Деякі сучасні вагіни та мастурбатори оснащені підігрівом. Це дозволяє міняти температуру іграшки. Завдяки цьому створюється більш реалістичне відчуття контакту зі справжнім тілом під час проникнення. Ця функція особливо популярна для чоловічих мастурбаторів, що імітують піхву або рот.

Також бувають іграшки, які мають програми вібрації та/або ротації. Вони додають більше нових відчуттів. Режими можуть бути різної інтенсивності та частоти, це зробить стимуляцію статевих органів ще цікавішим.

Спеціальні авто-мастурбатори підтримують дистанційне інтерактивне керування через спеціальні програми на смартфоні. Це дозволяє користувачеві настроювати режими стимуляції, інтенсивність вібрації або навіть створювати власні програми для персоналізації досвіду. Автоматичні механізми роблять використання інтимних виробів більш зручним та індивідуальним, дозволяючи повністю контролювати процес та насолоджуватися оргазмами.

Якщо інтимна іграшка не оснащена механізмом, її можна використовувати у ванні. Це подарує вашій мастурбації нові фарби. Для максимально комфортної стимуляції можна придбати собі виріб на присосці. Це допомагає розслабитися та отримувати задоволення без рук.

Вибрати маструбатор-торс, набір мастурбаторів та інші іграшки можна легко в секс-шопі Kazanova.ua.

Догляд за чоловічими мастурбаторами

Догляд за чоловічими вагінами та мастурбаторами включає регулярне очищення та дезінфекцію для підтримки гігієни. Після кожного використання рекомендується промивати виріб теплою водою з м’яким милом. Для максимальної гігієни використовуйте антибактеріальні засоби, які не містять спирту.

Вгору
ПІДПИШІТЬСЯ ЗАРАЗ ТА ДІЗНАВАЙТЕСЬ ПЕРШИМИ ПРО ВСІ АКЦІЇ!
ДАРУЄМО ЗНИЖКУ 3% ПРИ ПІДПИСЦІ!
 
×

Вітаємо!

Ви можете обрати мову перегляду сайту. Для зручності, ми запам'ятаємо ваш вибір на майбутнє.

Beta
Підтвердження замовлення

Ми надіслали код підтвердження на вказаний вами номер

Надіслати повторно можна за: 10 секунд